Atlemo organiseert een « Fun Week » tijdens de eerste week van de paasvakantie voor de jeugdcategorieën pupillen (2011-2010) en miniemen (2009-2008). Elke dag van deze week organiseren we een andere activiteit. Bijvoorbeeld op maandag een uitstap met de fiets – op dinsdag een bezoek aan een Belgische stad (met een betalende activiteit) – op woensdag een dag naar zee – op donderdag een bezoek aan een andere stad – op vrijdag opnieuw een uitstap per fiets. De Fun Week zal in hoofdzaak gratis zijn op enkele betalende activiteiten na (maximum twee of drie).

OPGELET: door de genomen maatregelen door de regering is het aantal plaatsen beperkt. Indien er veel vraag is, zullen we wel een tweede groep vastleggen. Per groep kunnen maximum 25 kinderen inschrijven. De inschrijvingen kunnen via Hamza (hamza.tajaouart@atlemo.be of via Whatsapp 0484/937668). Jullie kunnen Hamza ook contacteren indien jullie meer info wensen.

Ps. Jullie kunnen zich zowel inschrijven voor de hele week, maar ook slechts voor één of slechts enkele dagen. We organiseren deze Fun Week voor onze leden van Atlemo om enkele mooie momenten te beleven buiten de trainingen samen met de trainers, verantwoordelijken en andere jongeren van dezelfde leeftijd.


Atlemo organisera un « Fun Week » durant la 1ère semaine de pâques pour les catégories pupilles (2011-2010) et minimes (2009-2008). Chaque jour de la semaine, une activité sera organisée ; exemple (cela peut encore changer) lundi- sortie vélo, Mardi – visite d’une ville + activité payante, Mercredi- journée à la mer, Jeudi – visite d’une ville + activité payante, Vendredi : sortie vélo. Le fun week sera gratuit sauf pour quelques activités payantes (2 ou 3 maximum dans la semaine)

ATTENTION : suite aux restrictions du gouvernement, les places sont limitées (si toutefois, il y a beaucoup de demande, nous ferons un deuxième groupe). Les inscriptions se font chez Hamza via hamza.tajaouart@atlemo.be ou par WhatsApp (0484937668), vous pouvez également me contacter pour avoir plus d’information.

Ps : vous pouvez vous inscrire seulement pour un jour ou deux ou tous les jours de la semaine Ce fun week sera seulement pour nos jeunes d’Atlemo afin de passer un bon moments avec les responsables, coachs et d’autres athlètes de leur âge.