Onze 2 masters, Maarten en Tim, hebben beide deelgenomen aan het Belgisch kampioenschap Masters. Tim nam deel aan de 200 meter en kaapte met een tijd van 26.20 een zilveren medaille weg. Ook aan de 400m nam Tim deel, waar een tijd van 57.75 hem net naast het podium deed vallen. Ook Maarten leek lang op weg naar een medaille op de 5000m, maar trok aan het kortste eind in een groepje van vier in 15:38.89. Onze masters zijn een mooie voorbeeld voor onze jongeren en de club!

Médaille au Championnats de Belgique Master. Nos 2 master, Maarten et Tim, ont participé ce week-end au championnat de Belgique Master. Maarten termine à la 4 eme place au 5000m Tim termine également à la 4 ème place au 400m et obtient la médaille d’argent au 200m. Nos Master sont des exemples pour nos jeunes et n’hésite surtout pas à aider le club.