Atlemo heeft een akkoord bereikt met de gemeente Molenbeek om bepaalde trainingen op de atletiekpiste te hervatten mits het naleven van enkele strikte regels. De club zal de trainingen deze vrijdag 15 mei 2020 (van 17u00 tot 19u00) hernemen – in eerste instantie enkel voor onze volwassen atleten (+18 jaar). De situatie zal vervolgens geëvalueerd worden om de trainingen eventueel verder aan te passen maar vooral om de eerste trainingen voor onze jeugd verder voor te bereiden.

Wat onze jeugd betreft, hun trainingen blijven voorlopig jammer genoeg nog geschorst maar we zijn volop in onderhandeling met de gemeentelijke bevoegde diensten over de hervatting van hun trainingen. Een beslissing hierover volgt in de volgende dagen.

De club en de gemeente zijn zich bewust van de nood aan de hervatting van onze sportieve activiteiten (zeker voor onze Brusselse jongeren), maar onze eerste bezorgdheid blijft uiteraard jullie gezondheid. De veiligheids- en gezondheidsmaatregelen zullen snel gecommuniceerd worden, alsook een datum voor de hervatting van jeugdtrainingen. Deze jeugdtrainingen zullen wel nog niet hervat worden in de week van 18 mei 2020.


Atlemo a reçu l’accord des autorités sportives de la commune de Molenbeek pour une reprise des entrainements en suivant des règles strictes.

Le club reprendra l’entrainement ce vendredi 15 mai 2020 et sera uniquement réservé pour les athlètes adultes.

La situation sera évaluée afin de mieux adapter les entrainements et préparer le terrain pour les plus jeunes.

En ce qui concerne les plus jeunes, les entrainements restent suspendus. nous sommes en plein discussion avec les responsables de l’infrastructure. Une décision sera prise dans les jours à venir. Le club et la commune sont conscients des besoins de reprise d’activités, mais notre priorité est évidemment votre santé. Les consignes de sécurité ainsi que des règles vous sera communiqués d’ici peu.